Etusivu
Meistä
Koiramme
Kasvatteja
Tulokset
Metsastys
Koulutus
Uutisia

 

Täältä näet meidän tekemisiä mm. tokoreeneistä, nomereeneistä, näyttelyistä ja muistakin tapahtumista. 


Vietimme yhteistä iltaa kauden päätteeksi kaffitellen ja samalla turisten kuluneen vuoden tapahtumista ja myöskin suunnitellen jo hieman tulevaa vuottakin.

Vuosi 2005 oli saavutuksiltaan erittäin mahtava, joten palkinnot olivat paikallaan..Yhteispotrettikuvakin otettiin tilaisuudesta muistoksi.

 

Kuvassa yllä:vasemmalta, Noora ja Keijo,Anneli ja Omppu, Jari ja Carina koirat Typy, Svedu, Tia, Crofter, Riikka ja Rene, Timo ja Elmo, edessä vasemmalta Taru ja Nita sekä Nessi.

 

Nomereenejä on pidetty hyvinkin tiheään tahtiin, mukana joukossamme ovat kasvattimme omistajineen, sekä pirteä parsonrussellinterrieri Keijo (Ja-Cami`s Ewald) omistajina Noora Puustinen ja Tero Nissilä ja sileäkarvainen noutaja Dani (Flatts Nikkis Breeze) omistajina Benita Björklund, Noora Puustinen ja Tero Nissilä. Lisäksi Kaapo (Flatts Red Line Cool) (se päivän nuorempi sileäkarvainen) om: Anne Natri.

Vierailevan tähtenä joissain kuvissa näkyy Retun jälkeläisistä myöskin Becksu neiti (Flatts Nikkis Becky) om: Sini Siekkinen.

 
 

 

Copyright Ellakairan