Etusivu
Meistä
Koiramme
Kasvatteja
Tulokset
Metsastys
Koulutus
Uutisia

<Yhteystiedot>

Kaarlo & Aira Nissilä Lohtajan Kirkkotie 6

68230 Lohtaja

Kalle 0500-564407

Aira 040-5359370


 

Heipä hei, tässä hieman tietoa meistä.

Asumme Kokkolan kaupungissa, tarkemmin Kokkolan Lohtajalla

. Perheeseemme kuuluu mieheni Kaarlo (Kalle), tytär Taru ja minä Aira. Kotoa jo pois muuttaneet ja omassa elämässään ovatkin sitten poika Raimo, sekä tytär Tarja.

Koiramme ovat kultaisia ja sileäkarvaisia noutajia, joista kerromme sivuillamme erilaisissa touhuissaan. 

Meillä molemmilla on lapsuudessamme perheessä aina ollut koira tai koiria. 
Kallen kotona on aina ollut pystykorvia,
joten kanalinnustus on ollut hänen ja isänsä harrastus. Minun kotonani on ollut aina ajokoiria ja sitä myöten jänisjahti on ollut isäni harrastus.  Elikkä molempien perheessä metsästys on ollut tavalla tai toisella osana perhe-elämää.

Kalle tykkää metsästyksestä ja minä siinä sivussa olen oppinut samoilemaan mukana, ainahan on mukavaa istua nuotiolla juoden kahvia ja samalla makkaraa paistellen…ja jos sais saalistakin siinä samalla pataan laitettavaksi.

Meille se ajatus, jotta koira taloon oli tietenkin yhteisajatus, mutta mikä, siinäpä sitä mietittiinkin, koska emäntäkin halusi harrastaa, ”jotain kivaa koiran kanssa”.

Tästäpä tuloksena päädyimme kultaiseennoutajaan sen monipuolisuutensa vuoksi. Ensimmäinen kultaisemme Rosamundan ostimme vuonna 1992 ja siitä alkoikin tämä harrastuksemme sitten kehittyä ja laajentua. Myöhemmin sitten tuli taloon sileäkarvainen noutaja Rusakkovaaran Retu täydentämään koiraharrastustamme ja olemme olleet kyllä tyytyväisiä valintoihimme.

Kasvattajakurssin käytyämme ja kennelnimen saatuamme, saimmekin jo syntyneen ensimmäisen kultaisen pentueemme yhdistelmästä Noudon Oasis-Omen ja FIN MVA Noudon Highland-Hunter kennelnimellemme, siitä sitten olikin mukava jatkaa harrastus - ja kasvatustyötämme.

Katsotaan miten elämä meitä vie ja opettaa, sillä tiedämme, että kasvatustyö vaatii kärsivällisyyttä ja paljon vaivaa eikä se aina ole ruusuilla tanssimista, mutta yritämme parhaamme ja toivomme siinä onnistuvamme.

 

Aira ja Kalle

Aira Nissilä


 

Copyright Ellakairan